Ritningar och bygglov

Om du vill bygga nytt, göra en tillbyggnad eller vissa andra större förändringar i ditt hem kan du behöva bygglov. Processen kan ibland vara komplicerad och då kan det vara skönt att ta hjälp av någon som kan. Vi hjälper dig med idé- och skissarbete, ritningar och bygglovshandlingar för ditt byggprojekt.

bygglov-vaxjo

Få bygglov i Växjö – din inspiration visar vägen

Vi hjälper dig med idéer och anpassningar för byggklara lösningar – allt efter dina önskemål. Med lång erfarenhet i branschen har vi god kännedom kring bygglov och vilka krav och regler som finns för att få startklara projekt.

3d-ritningar-bygg

Byggritningar och 3d-moduler

Vi har möjlighet att ta fram kompletta ritningar för ditt byggprojekt. Vi kan också gestalta resultatet i 3d-format för att du ska få en större förståelse och känsla för hur ditt projekt kan komma att se ut när det är färdigt. 

Utifrån din idé och vår expertis tar vi fram

Anpassade förslag

Kompletta ritningar

Bygglovsansökan

Hitta inspiration till ditt framtida projekt

Besök vårt bildgalleri och inspireras av en rad olika byggprojekt vi utfört. Här hittar du alltifrån personliga uterum, renoveringar, tillbyggnader till trädgårdsarbete med pool och plattläggningar.

Uterum med braskamin och vackra detaljer

På Öster i Växjö byggde vi ett vackert och modernt uterum med utsmyckning i form av stående träpanel. Dessutom installerades en braskamin för fulländade användningsmöjligheter.

Trädgårdsoas med pool och utekök

På Hovshaga i Växjö fick vi det roliga uppdraget att bygga en trivsam utemiljö. Resultatet blev en idyllisk trädgårdsoas med både pool och utekök som verkligen bjuder in till umgänge och fest.

Källarrenovering i 50-tals hus

Följ med under processen från gammalt pannrum och garage till exklusivt badrum, tvättstuga och entré.

Kontakta oss