Din personliga byggfirma

Vår historia och vision

Familjeföretaget Linnek Bygg & Konstruktion AB startade som byggfirma i Växjö redan 2003. Vårt motto – Hantverk som håller – symboliserar grundidén om att bygga rejält och rätt som håller i många år framöver. Vi bygger allt från grunden med både noggrannhet och respekt för ditt hem. Vi låter dina idéer visa vägen samtidigt som vi bidrar med kunskap och expertis.

Byggfirma med lång erfarenhet

Med 18 år i branschen har vi sett, upplevt – och byggt(!) det mesta. Vi bygger stort som smått, uterum, pool och utemiljöer, renoveringar och tillbyggnader, attefalls- och lösvirkeshus. Idag har vi sex anställda yrkeserfarna och skickliga snickare med yrkesbevis. Vi är en totalentreprenad och erbjuder våra kunder helhetslösningar – från ritning till färdigt bygge.

Vi finns i Växjö!

Sedan starten har vi utfört arbeten på nästan alla orter i Växjö. Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar nyckelfärdiga byggprojekt som håller. Välkommen att kontakta oss och realisera din byggdröm!

Söker du inspiration till kommande byggprojekt?

Kika gärna in i vårt bildgalleri och se några av de byggprojekt som vi utfört. Alltifrån stora renoveringar, till platsbyggda hyllor och specialdesignade trappor hittar du här.

byggfirma-linnek-bygg
byggfirma-i-vaxjo

Byggfirma och Branschvinnare

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB tillsammans med Largest companies företag som överträffat utvecklingen i sin bransch. I snitt utses ca 15 % av aktiebolag i Sverige till Branschvinnare där bland annat omsättning och resultat är främsta mätpunkter. Vi är glada och stolta över att Linnek Bygg & Konstruktion AB utsetts till Branschvinnare 2022!

snickare-branschvinnare
byggfirma-ratingintyg-tripple-a
byggfirma-vardecertifikat
byggfirma-vardecertifikat
byggfirma-kvalitetspartner

Kontakta oss