Byggfirman Linnek Bygg & Konstruktion AB består av sex skickliga och erfarna snickare. Alla med yrkesbevis och flera års erfarenhet i branschen.

Vår historia och vision

Familjeföretaget startade som byggfirma i Växjö redan 2003. Mottot – Hantverk som håller – symboliserar grundidén om att bygga rejält och rätt som håller i många år framöver. Vi bygger allt från grunden med både noggrannhet och respekt för ditt hem. Vi låter dina idéer visa vägen samtidigt som vi bidrar med kunskap och expertis.

byggfirma-vaxjo

Byggfirma med lång erfarenhet

Med 20 år i branschen har vi sett, upplevt – och byggt(!) det mesta. Vi bygger stort som smått, uterum, pool och utemiljöer, renoveringar och tillbyggnader, attefalls- och lösvirkeshus. Idag har vi sex anställda yrkeserfarna och skickliga snickare med yrkesbevis. Vi är en totalentreprenad och erbjuder våra kunder helhetslösningar – från ritning till färdigt bygge.

Mikael Linnér

Mikael Linnér

Peter Arnfelt

Peter Arnfelt

Kristofer Midholt

Kristofer Midholt

Per Andersson

Per Andersson

Viktor Widarsson

Viktor Widarsson

Kasper Linnér

Kasper Linnér

Vi finns i Växjö!

Sedan starten har vi utfört arbeten på nästan alla orter i Växjö. Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar nyckelfärdiga byggprojekt som håller.

Länets Företagare 2023

Vi stolta över att ha blivit utnämnda till Länets Företagare 2023. Det är Sveriges Företag som granskar och utnämner de mest trygga och välskötta företagen i Sverige. Faktorer som ligger till grund för utmärkelsen är bland annat krav på att företaget är välskött, tillväxt samt kreditbetyg.

byggfirma-ratingintyg-tripple-a
länets-företagare
byggfirma-vardecertifikat
byggfirma-vardecertifikat
byggfirma-kvalitetspartner

Kontakta oss