Din personliga byggfirma

Byggfirman och familjeföretaget Linnek Bygg & Konstruktion AB startades 2003 i Växjö. Vårt motto – Hantverk som håller – symboliserar grundidén om att bygga rejält och rätt som håller i många år framöver. Vi bygger allt från grunden med både noggrannhet och respekt för ditt hem. Vi låter dina idéer visa vägen samtidigt som vi bidrar med kunskap och expertis.

Byggfirman med lång erfarenhet

Med 18 år i branschen har vi sett, upplevt – och byggt(!) det mesta. Vi bygger stort som smått, uterum, pool och utemiljöer, renoveringar och tillbyggnader, attefalls- och lösvirkeshus. Idag har vi sex anställda yrkeserfarna och skickliga snickare med yrkesbevis. Vi är en totalentreprenad och erbjuder våra kunder helhetslösningar – från ritning till färdigt bygge.

Vi finns i Växjö!

Sedan starten har vi utfört arbeten på nästan alla orter i Växjö. Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar nyckelfärdiga byggprojekt som håller. Välkommen att kontakta oss och realisera din byggdröm!

Söker du inspiration till kommande byggprojekt?

Kika gärna in i vårt bildgalleri och se några av de byggprojekt som vi utfört. Alltifrån stora renoveringar, till platsbyggda hyllor och specialdesignade trappor hittar du här.

linnek-bygg-byggfirma
linnek-bygg

Kontakta oss