Personliga uterum i Växjö

Släpp in ljuset och bind ihop trädgården med hemmet. Vi bygger personliga uterum som uppfyller just dina behov. Kanske drömmer du om större ytor, en plats för umgänge eller en lugn oas för avkoppling? Vi hittar alternativ anpassat för dig, ditt hem och dina önskemål.

uterum-vaxjo

Unika lösningar för ditt hem

Vi bygger från grunden och ser till att ditt uterum smälter samman med ditt hem. Välj vilket alternativ som passar dig. Kanske drömmer du om en härlig sommaroas? En plats att njuta av under tidig vår, sommar och sen höst? Eller investera i en komplett vinterträdgård som går att nyttja året om. Oavsett vad just du drömmer om hjälper vi dig att hitta en lösning.

snickare-uterum-vaxjo

Uterumsspecialister – vi har byggt uterum i 18 år

Med lång erfarenhet och många referensprojekt hjälper vi dig från idé till verklighet. Slipp mellanhänder och flera kontaktpersoner och känn dig trygg under hela byggprocessen. Vi hjälper till med skiss- och idéarbete, ritningar och bygglovshandlingar och grävning och markarbete. Med lång erfarenhet i branschen titulerar vi oss ödmjukt uterumsspecialister. Investera i ett hantverk som håller – låt oss göra jobbet!

Inspireras av uterum vi byggt

Vi har byggt uterum i en rad olika utföranden och har flera referensprojekt runt om i Växjö. Kika in i vårt bildgalleri och hitta inspiration till ditt framtida uterum.

Uterum med braskamin och vackra detaljer

På Öster i Växjö byggde vi ett vackert och modernt uterum med utsmyckning i form av stående träpanel. Dessutom installerades en braskamin för fulländade användningsmöjligheter.

Kontakta oss