Ett smärtfritt fönsterbyte i Växjö

Vi måttbeställer glaspartier och specifika fönsterlösningar till fönsterbyte, nybyggnationer och tillbyggnader. Vi måttar upp, beställer, levererar, monterar – och forslar bort de gamla. Vi samarbetar med marknadsledande återförsäljare och lämnar 10 års garanti på utfört arbete.

glaspartier-vaxjo

Måttbeställda och unika lösningar

Vi har lång erfarenhet av allt inom området. Vi hjälper dig beställa nya dörrar, sidoljus och större glaspartier och tar fram lösningar efter dina behov. Genom samarbete med flera marknadsledande återförsäljare har vi stor möjlighet att hitta en lösning på ditt specifika behov.

byta-fonster

Totalentreprenad

Slipp oroa dig för felmåttade fönster, vi hjälper dig under hela processen så att du kan känna dig helt trygg. Som totalentreprenad hjälper vi dig hitta en optimal och bra lösning samt att vi måttar upp, beställer, levererar och ser till att allt kommer på plats rätt monterat. Därefter forslar vi bort dina utbytta fönster och partier. Allt för att ditt fönsterbyte ska gå så enkelt och smidigt som möjligt.

Inspireras av våra projekt

Vi har bytt fönster och levererat unika lösningar till kunder runt om i hela Växjö. Besök vårt bildgalleri och se några av de arbeten vi utfört. 

Uterum med braskamin och vackra detaljer

På Öster i Växjö byggde vi ett vackert och modernt uterum med utsmyckning i form av stående träpanel. Dessutom installerades en braskamin för fulländade användningsmöjligheter.

Trädgårdsoas med pool och utekök

På Hovshaga i Växjö fick vi det roliga uppdraget att bygga en trivsam utemiljö. Resultatet blev en idyllisk trädgårdsoas med både pool och utekök som verkligen bjuder in till umgänge och fest.

Källarrenovering i 50-tals hus

Följ med under processen från gammalt pannrum och garage till exklusivt badrum, tvättstuga och entré.

Kontakta oss