Grävning och utemiljö

Skapa din egen trädgårdsoas och nyttja din utemiljö till fullo. Vi erbjuder tjänster inom grävning och markarbete som gör din trädgård fulländad – utan att göra spår i din gräsmatta. Söker du en pool att svalka dig i, en altan att avnjuta din frukost på eller ett staket som hägnar in din tomt? Vi hjälper dig uppfylla dina trädgårdsdrömmar!

gravning-vaxjo

Gräva till pool, altan och markarbete i Växjö

På ett ansvarsfullt sätt utför vi grävning och grundarbeten i din utemiljö. Vår grävmaskin tillåter både större och mindre grävarbeten och lämnar minimala spår i din trädgård. Vi utför grävarbeten för bland annat altaner, uteplatser, tillbyggnader, pool och uterum. Med entusiasm tar vi oss an dina unika projekt.

plattlaggning-vaxjo

Totalentreprenad

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt från början till slut, tryggt och säkert. Utifrån din idé tar vi fram ritningar och bygglovshandlingar, gräver och gör markarbete och bygger från grunden. Vi står till din trädgårds förfogande och strävar efter att hitta lösningar på dina specifika önskemål. Tveka inte på att kontakta oss om dina mark- och grävningsarbeten!

Inspireras av våra projekt

I vårt bildgalleri hittar du bilder på trädgårdsprojekt vi utfört. Bland annat pooler, altaner, bryggor och plattläggningar. 

Trädgårdsoas med pool och utekök

På Hovshaga i Växjö fick vi det roliga uppdraget att bygga en trivsam utemiljö. Resultatet blev en idyllisk trädgårdsoas med både pool och utekök som verkligen bjuder in till umgänge och fest.

Kontakta oss