Tillbyggnad och renovering

Unik lösning för dig

Längtar du efter större ytor, ett nytt badrum eller kanske en rymligare hall? När du väl bestämt dig för att göra en tillbyggnad eller renovering i hemmet kan det kännas överväldigande med alla beslut som behöver göras. Som totalentreprenad hjälper vi dig under hela byggprocessen och tar fram en helhetslösning anpassad efter ditt hem och dina önskemål.

Bygg till hemmet och skapa rum för fler

Vi bygger tillbyggnader från grunden som matchar och smälter samman med ditt hem. Utifrån dina idéer och vår expertis ritar vi ihop hållbara och funktionella lösningar och skickar in bygglovshandlingar. Vi är med dig från början till slut och ser till att arbetet blir gjort rätt och riktigt. Sätt din prägel med design och detaljer och låt oss bygga hantverk som håller.

Förverkliga din renovering i Växjö

Vi bygger med kvalitet och funktion och ser till att din renovering blir rätt utförd. Vi hjälper dig från idé till verklighet och utför både mindre och större renoveringar. Alltifrån uppfräschning av kök och badrum, nya golv och väggar till komplexa totalrenoveringar av hus och källare.

Bygg ett attefalls- eller lösvirkeshus

Vi hjälper dig förverkliga dina husdrömmar och bygger ett hem att älska och leva i många år framöver. Från att ha byggt våra första hus med endast fogsvans, hammare och spik, har vi lång erfarenhet i branschen och har möjlighet att hjälpa dig med anpassade lösningar efter dina önskemål. Vi bygger alltifrån attefallshus till större komplexa lösvirkeshus, helt unika och personliga. I vårt bildgalleri hittar du några av våra byggprojekt. Vill du ha fler bilder och referenser, tveka inte på att kontakta oss!

tillbyggnad-i-vaxjo
renovering-i-vaxjo

Källarrenovering i 50-tals hus

Följ med under processen från gammalt pannrum och garage till exklusivt badrum, tvättstuga och entré.

Kontakta oss