Trädgårdsoas med pool och utekök

På Hovshaga i Växjö fick vi det roliga uppdraget att bygga en trivsam utemiljö. Resultatet blev en idyllisk trädgårdsoas med både pool och utekök som verkligen bjuder in till umgänge och fest.
Kunds önskemål: komplett utemiljö med pool och utekök som smälter samman med huset och trädgården.
Det är ett stort projekt att bygga pool, men ofta väl värt det i slutändan. Här är några tips att fundera på när du bestämt dig för att bygga pool.

Att tänka på när du ska bygga pool:

  • Placeringen. Förutom själva poolen kanske du vill ha något runt omkring. Ett trädäck eller plattsättning som ramar in och ger plats för solstolar. Se till att allt får plats.
  • Pooltyp. Det finns många olika former och storlekar du kan välja på din pool. Se till att använda din trädgårds förutsättningar.
  • Användningsområde. Vad är det primära syftet med din pool? Kanske vill du kunna simma några simtag, eller kunna bada flera stycken utan att det blir trångt. Bygg inte för litet!
pool-grävning-vaxjo

Ett stort härligt trädäck ramar in poolen och skapar den ultimata utemiljön. Här finns plats för både solsängar och middagsbord med plats för flera gäster.

pool-vaxjo
pool-vaxjo
pool-grävning-vaxjo

Vill du bygga pool i din trädgård?

Vi hjälper dig ta din trädgård till nästa nivå. Vi är helentreprenad och erbjuder allt från mark- och grävtjänster till färdig pool och altan. Kontakta oss för att höra mer om vi kan uppfylla dina önskemål.

Kontakta oss