Släpp in ljuset och bind ihop trädgården med hemmet. Bygg ett uterum och skapa en plats som uppfyller just dina behov. Kanske drömmer du om större ytor, en plats för umgänge eller en lugn oas för avkoppling? Vi hjälper dig att skräddarsy ett uterum anpassat just för dig, ditt hem och dina önskemål.

 

Sommarhalvåret eller året om

Vi bygger uterum från grunden och skapar unika uterumslösningar utifrån din önskan om funktion, design och detaljer. Välj själv hur du vill nyttja ditt uterum: sommaren, utöka till vår och höst eller investera i en komplett vinterträdgård. Oavsett vad just du drömmer om hjälper vi dig att hitta en lösning.

 

Från idé till verklighet

Vi hjälper dig från idé till komplett uterum. Slipp mellanhänder och flera kontaktpersoner och känn dig trygg under hela byggprocessen. Vi hjälper dig med alltifrån design och idéarbete, ritningar och bygglovshandlingar, grävning och markarbete till färdigt uterum. Med 18 års erfarenhet i branschen specialiserade på uterum titulerar vi oss ödmjukt uterumsspecialister. Investera i ett uterum som håller – låt oss göra jobbet!